Yksityisyyden suoja

Jaa ystävien kanssa Facebookissa

Osuus Kuponki Koodeista

Oletko jakanut ystäviesi kanssa? Tykkää meistä ja jakaa ystävien ja perheen kanssa. Levitä sanaa ja auttaa toisia Säästä rahaa hyviä tarjouksia ja diskonttaa Kuponki Koodeista.Älä Näytä uudelleen

Kuponki Koodeista's yksityisyyden suoja

Kuponki Koodeista on sitoutunut kunnioittaa yksityisyyttä ja suojaa henkilötietoja, jotka jaat kanssamme.

Tällaisen politiikan sekä säännöt ja ehdot sivujemme esitetään, miten käsittelemme henkilökohtaisia tietoja keräämme sinusta tai että annat meille.

Kuponki Koodeista sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille oman yksityisyyden politiikkaa. Emme hyväksy minkäänlaista vastuuta kyseisen politiikan.

 1. Henkilökohtaiset tiedot

  1. Voimme kerätä ja käsitellä tietoja, jotka annat meille täyttämällä lomakkeet sivustomme mukaan lukien, mutta rajoittumatta tiedot rekisteröidään vastaanottaa uutiskirjeitä, tulevat kilpailut, kyselyjen täyttämisestä, jakaminen edullisista koodit, tarjouskoodit, kuponkikoodeista ja ottaessasi yhteyttä. Kerätyt tiedot voivat sisältää, mutta ei rajoittuen, etu- ja sukunimi, postiosoite, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymäaika ja sukupuoli. Käytämme tietoja voit:
   1. Saat tietoa, tuotteita tai palveluita, meidän mielestämme voi olla merkitystä sinulle tai voit pyytää meiltä;
   2. Varmistaa sisältö sivuillamme on esitetty teille mahdollisimman tehokkaasti,
   3. Suorittaa kaikki sopimusvelvoitteet ja käyttäjän välille;
   4. Ilmoita muutoksista palveluumme.
  2. Emme koskaan luovuttaa henkilökohtaisia tietojasi mainostajille, yhteistyökumppaneita tai kolmannen osapuolen, joiden avulla henkilöllisyytesi tunnetuksi.
 2. Postia

  1. Jos olet liittyä Kuponki Koodeista tai Rekisteröidy vastaanottaa uutiskirjeitä, lähetämme sinulle tietoa siitä, kuponki-koodit, tarjoukset, tulostettavia kuponkeja tai muut tuotteet ja palvelut uskomme voivat kiinnostuneita. Voit rekisteröityä vastaanottamaan uutiskirjeemme kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi tahansa merkki laatikot koko sivustomme. Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt saada sähköposteja meiltä.
  2. Voit valita uutiskirjeemme enää milloin tahansa klikkaamalla "jätä listaa" linkkiä alareunassa kaikki sähköpostit esillä. .
 3. Tiedot säilytettäviksi

  1. Kaikki tiedot annat meille säilytetään suojatuilla palvelimilla. Me kaikki kohtuudella tarvittavat toimenpiteet varmistaakseen, että tiedot tapahtuu turvallisesti sekä tämän käytännön mukaisesti.
  2. Vaikka teemme parhaamme suojaa henkilökohtaiset tiedot, tapahtumaa on omalla vastuulla, emme voi taata tietoturvaa tiedot sivuillamme Internetin välityksellä.
  3. Kun olemme saaneet henkilökohtaiset tietosi käytämme tiukkoja turvallisuuskäytäntöjä yrittää estää luvattoman käytön.
 4. Tietojesi julkistamisen

  Seuraavissa tilanteissa voi paljastaa asiakkaan henkilötiedot:

  1. Siinä tapauksessa emme myy tai ostaa omaisuutta tai liiketoimintaa, jolloin voimme luovuttaa henkilötietojasi mahdollisille myyjälle tai ostajalle business tai omaisuuteen
  2. Jos Kuponki Koodeista, tai kaikki tai osa sen varallisuutta saanut jolloin henkilökohtaisia tietoja käyttäjistään hallussa on yksi omaisuuden siirtää.
  3. Jos velvollisuutemme on antaa tai jakaa henkilökohtaisia tietoja voidakseen noudattaa oikeudellista velvoitetta tai suojella oikeuksia, omaisuutta tai Kuponki Koodeista käyttäjille tai muille;
  4. Jos hyväksyt erityiset käyttöehdot kolmannen osapuolen edistäminen.
 5. Oikeutesi

  1. Sinulla on oikeus pyytää meitä ei käsitellä henkilökohtaisia tietoja markkinointitarkoituksiin.
 6. Pääsy tietoihin

  1. Data Protection Act 1998 antaa oikeuden käyttää tietoja sinusta. Lähetä pyyntö käyttämällä online-yhteydenottolomakkeella.