Käyttöehdot

Jaa ystävien kanssa Facebookissa

Osuus Kuponki Koodeista

Oletko jakanut ystäviesi kanssa? Tykkää meistä ja jakaa ystävien ja perheen kanssa. Levitä sanaa ja auttaa toisia Säästä rahaa hyviä tarjouksia ja diskonttaa Kuponki Koodeista.Älä Näytä uudelleen

Kuponki Koodeista käyttöehdot

Tervetuloa Kuponki Koodeista verkkosivujen käyttöehdot ja käytön edellytykset. Nämä käyttöehdot ("Käyttöehdot") säätelevät Kuponki Koodeista ("sivusto"). Lue nämä ehdot ja varmistaa, että olet ymmärtänyt ne. Jos asiakas ei hyväksy näitä ehtoja, ota välittömästi lopettaa sivuston käyttö.

 1. Määritelmät

  "Kuponki Koodeista" tarkoittaa Rhema Studio Oy rekisteröity yritys Englannissa ja yritys numero 8279997

  "Login" tarkoitetaan mitä tahansa menetelmää rekisteröinti hyväksynyt Kuponki Koodeista, jonka avulla käyttäjä voi saada tiettyjä osia sivuston aika ajoin tällaisten käyttäjien saataville;

  'Käyttäjällä' tarkoitetaan henkilöä, joka vierailee tai käyttää sivustoa;

  "Käyttäjäaineistoa" tarkoittaa palautetta, linkki, kommentti tai muun materiaalin luonteesta riippumatta, jotka toimitetaan käyttäjälle näkyvät sivuilla.

 2. Kuponki Koodeista

  1. Sivuston omistaa ja hallinnoi Rhema Studio Oy kaikki tiedot verkkosivuilla hallinnoi Rhema Studio Oy
 3. Sivuston käyttö

  1. Verkkosivulta voit vakuutat, että sinulla on oikeus, toimivalta ja valmius ja sitoo nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan näitä ehtoja viipymättä.
  2. Että Kuponki Koodeista, oman harkintansa mukaan katsoo, että teet laittomille ja/tai luvaton käyttö verkkosivuilla ja/tai sivuston käyttö on rikkonut näitä ehtoja, Kuponki Koodeista pidättää oikeuden ryhtyä toimenpiteisiin, jotka se katsoo tarpeelliseksi, mukaan lukien päättämisestä ilman irtisanomisaikaa käyttöä sivuston ja laittoman käytön, yllytys oikeudenkäynneissä.
  3. Kuponki Koodeista voi keskeyttää sivuston milloin tahansa ja mistä tahansa syystä, mukaan lukien mutta ei rajoittuen korjaukset, suunnitelmallista huolto- tai päivitykset, ja ei ole vastuussa sinulle keskeyttämisen.
  4. Kuponki Koodeista pidättää oikeuden tehdä muutoksia sivustoon tai lopettaa osa tai ominaisuus sivustoon ilman mitään ilmoitusta käyttäjille.
  5. Näitä ehtoja sovelletaan rekisteröimättömien käyttäjien sivuston käytön. Tällaisia käyttäjiä ei saa käyttää sivuston tai mitään yhteydessä mihinkään kaupalliseen riskiin, muita kuin nimenomaisesti sallittu näissä käyttöehdoissa tai kohdassa Muut ehdot sovittu kirjallisesti Kuponki Koodeista.
 4. Rekisteröityminen ja käyttäjän lähettämä

  1. Jotta kirjautua sivuston uutiskirje, sinun täytyy rekisteröidä sähköpostiosoitteesi.
  2. Voit rekisteröityä uutiskirjeemme kautta lähettämällä sähköpostiosoitteesi tahansa laatikot esillä koko sivuston tai käyttäjän rekisteröinti sivu rekisteröityä. Antamalla sähköpostiosoitteesi sitoudut säännöllisesti uutiskirjeen sähköpostiviestejä Kuponki Koodeista.
  3. Voit lopettaa vastaanottamasta uutiskirje klikkaamalla "Unsubscribe" linkkiä esillä jokaisessa uutiskirjeessä. Vaihtoehtoisesti vastaanottajat muokata henkilökohtaisia tietoja tai hallinnoi tilauksia päivittämällä tiedoksi kuluessa käyttäjän profiiliin.
  4. Riippumatta siitä, onko rekisteröidyt tietosi Kuponki Koodeista vai ei kuka tahansa käyttäjä, joka tuntee kaikki käyttäjäaineistoa toista käyttäjää on kyseenalaista kannustetaan henkilöä Kuponki Koodeista käyttämällä online yhteydenottolomakkeella. Kuponki Koodeista tarkastelee asiaan viesti pian kuin mahdollista ja ryhtyä sellaisiin toimenpiteisiin kuin tarpeelliseksi, jos jokin.
  5. Tutustu tietosuojakäytännön lisätietoja siitä, miten tietoja käytetään.
 5. Voimassaolo ja irtisanominen

  1. Nämä ehdot säilyvät voimassa ollessa rekisteröimätön käyttäjä sivuston.
  2. Kuponki Koodeista voi milloin tahansa ja mistä tahansa syystä lopettaa näiden käyttöehtojen kanssasi tai kieltää verkkosivuilla.
  3. Jos irtisanominen jostain syystä näitä ehtoja, sinun saa yrittää käyttää sivustoa.
  4. Kohdissa 4-9 inclusive irtisanomisen ehtojen jostain syystä ja on voimassa ja täytäntöönpanokelpoinen sinua vastaan.
 6. Kuponki Koodeista teollis

  1. Muita linkkejä kolmannen osapuolen verkkosivustoja ja yksinomaisen kuponkikoodeista, Kuponki Koodeista omistaa tai on lupa käyttää, otsikko ja muut verkkosivuilla, mukaan lukien rajoituksetta kaikki tekijänoikeudet ja muut henkisen omaisuuden oikeudet siinä. Osa sisällöstä tuotetaan kokonaan tai osittain lisenssillä, ja perustuu kokonaan tai osittain, tekijänoikeuksin materiaalia luettelossa kauppa. Näiden ehtojen ei katsota otsikko tai sivuston tai tiedot sisältyvät käyttäjän omistusoikeuden. Sivuilla ei ole nimenomaisesti myönnetty käyttäjille kaikki oikeudet pidätetään: Kuponki Koodeista.
  2. Sinulle myönnetään ei-siirrettävän, ei-yksinomaisen, maksuttoman, peruutettavissa luvan tarkastella ja tulostaa henkilökohtaiseen käyttöön vain sivuston sisältöä.
  3. Olet nimenomaisesti kielletty:
   1. toistetaan, jäljentää, painos, välittää, uploading eli sisällyttää muut materiaalit mitään verkkosivuilla; ja
   2. poistaminen, muokkaaminen, muuttaminen tai käyttää mitään rekisteröityjä tai rekisteröimättömiä tavaramerkkejä ja logot omistaa Kuponki Koodeista ja tekemättä mitään, mikä voidaan nähdä mainetta epäoikeutetusti ja liikearvon Kuponki Koodeista tai voi olla loukkaus henkisen omaisuuden oikeudet omistaa ja/tai lupa Kuponki Koodeista hankkimatta Kuponki Koodeista kirjallista lupaa.
 7. Takuut ja vastuut

  1. Kuponki Koodeista tarjoaa käyttäjille pääsyn sivuston maksutta, ja sikäli kuin lain pakottavista Kuponki Koodeista ei ole vastuussa jokin menetys tai vahinko kaikenlaisten aiheuttaa kokonaan tai osittain sivuston tai sisältämät tiedot tai vika, viive, keskeytys tai muuten verkkosivuilla tai sisältämät tiedot , tai käyttäjän Kuponki Koodeista noudattamatta velvoitteitaan näiden ehtojen mukaisesti.
  2. 7.1.1 kuponkikoodeista Musiikintunnistusteknologiasta 3rd osapuolille Kuponki Koodeista ja Kuponki Koodeista ei takaa, että koodit ovat voimassa. Sinun kannattaa tarkistaa mahdolliset alennukset on sovellettu vahvistetaan ennen ostamista.
  3. Missään tapauksessa Kuponki Koodeista on vastuussa erityisluonteisista, epäsuorista, satunnaisista tai välillisistä vahingoista, mukaan lukien voitot ja liikearvon menettämisestä, liiketoiminnan liiketoiminnallista hyötyä.
  4. %S verkkosivuilla toimittamat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi, ja se ei ole neuvoja. Siksi se on ei voi vedota varauksen tai pidättäytymistä päätöksentekoa tai auttaa päättämään toimintatapaa.
  5. Sivuston tai mitään käyttäjäaineistoa sisältää näkemyksiä, mielipiteitä, neuvoja ja suosituksia, näitä näkemyksiä, mielipiteitä, neuvoja ja suosituksia ei hyväksynyt Kuponki Koodeista ja sikäli kuin lain pakottavista Kuponki Koodeista ei ole vastuussa vuoksi tarkkuus loukkaavaa luonto täydellisyys, oikea-aikaisuutta tai muuten tällaisia näkemyksiä, mielipiteitä, neuvoja ja suosituksia.
  6. Materiaali sivuilla tarjotaan "sellaisenaan" ilman mitään takuita tai muita ehtoja tahansa.
  7. %S suljetaan nimenomaisesti kaikki esitykset, takuut, velvollisuudet ja vastuut verkkosivuilla tai muiden kolmansien osapuolten sivustoille lain sallimissa ja tiedot siinä.
  8. Linkit kolmansien osapuolten sivustot ja yritykset saattavat näkyä verkkosivuilla. Tällaisten kolmansien osapuolten sivustot eivät ole vastuussa Kuponki Koodeista-Kuponki Koodeista ei vastaa saatavuus, soveltuvuus, luotettavuudesta tai sisällöstä tällaisten kolmansien osapuolten sivustot ja ei välttämättä tue näkemykset niiden sisällä.
 8. Tietosuoja ja yksityisyyden suoja

  1. Kuponki Koodeista on sitoutunut suojelemaan (i) yksityisyyttä käyttäjät; ja (ii) Web-sivuston käyttäjien tiedot luottamuksellisina. Kuitenkin Kuponki Koodeista ei voi hallita kolmansien osapuolten verkkosivuilla tietoa.
  2. Kuponki Koodeista pidättää oikeuden kerätä tietoja sivuston käyttö. Web-sivuston hyväksyt keräämisen ja käytön tämän tiedon Kuponki Koodeista tietosuoja ja yksityisyyden suoja.
 9. Ehdot

  1. Voit tulostaa ja säilytettävä näitä ehtoja, jotka muodostavat koko sopimuksen sinun ja Kuponki Koodeista ja korvaavat yhteydenottoja tai mainontaa osalta verkkosivuilla.
  2. Näitä ehtoja voidaan muuttaa ainoastaan ennakolta kirjallisen suostumuksen % s. Kuponki Koodeista voi muuttaa tai muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa välittömästi ja ilman erillistä ilmoitusta. Jatkaa sivuston jälkeen tällainen muutos, sinun oletetaan hyväksyneen muutokset näihin ehtoihin.
  3. Nämä ehdot ja niiden suorituskyky sovelletaan ja tulkitaan niiden mukaisesti lainsäädännön Englannin ja Walesin ja osapuolet esittävät täten yksinomainen toimivalta tuomioistuinten Englannissa ja Walesissa.
  4. Käyttäjän on noudatettava kaikkia ulkomaisia ja paikallisia lakeja ja asetuksia, joita sovelletaan maassa tahansa sivuston käyttöäsi sijaitsevat fyysisesti, mukaan lukien rajoituksetta kuluttajalainsäädännön lakien ja asetusten.
  5. Hyväksyt, että koska ainutlaatuisuus sivuston ja käyttäjän Kuponki Koodeista omaa oikeuksien, osoittaa rikkoo näitä ehtoja sinun peruuttamattomasti harm Kuponki Koodeista ja raha ei riittämätön vahingonkorvaus. Siksi käyttäjä hyväksyy, että Kuponki Koodeista on oikeus alustava ja pysyvä kieltotuomiota määrittämän tahansa toimivaltaisen tuomioistuimen ehtojen säännösten noudattamisen varmistamiseksi.
  6. Jos ehtojen määräys on julistettu pätemättömäksi, laittomaksi tai mahdottomaksi, loput näistä ehdoista on voimassa ja täytäntöönpanokelpoisia sovellettavan lain sallimassa määrin. Tällöin osapuolet parhaansa korvata pätemättömänä tai säännös säännöksellä, joka sovellettavan lain sallimissa saavuttaa pätemättömäksi tai mahdottomaksi säännöstä tarkoituksiin.
  7. Epäonnistuminen osapuolen ehdot valvoa milloin tahansa ehtoja näissä käyttöehdoissa ei pidetä luopuminen kyseisen osapuolen oikeutta sen jälkeen valvoa jokainen termi ja kunto näitä ehtoja.
  8. Kumpikaan osapuoli on vastuussa kyseisen osapuolen kohtuullisen riippumattomista johtuvien määräaikojen, kunhan järjestämättömiä osapuoli käyttää kohtuullisin keinoin välttää tai poistaa aiheuttaa sopimusvelvoitteiden ja edelleen suorituskykyä jäljempänä kohtuullisen nopeasti, kun tällaisten syiden poistetaan.
  9. Mitkään näiden ehtojen on annettava suoraan tai välillisesti kolmannen osapuolen täytäntöönpanokelpoinen hyötyä tai kanteen Kuponki Koodeista ja tällaisten kolmansien osapuolten oikeutta ole oikeutettu pane täytäntöön mitään aikavälillä näiden ehtojen vastaan Kuponki Koodeista.
  10. Jos sinusta tuntuu, että mitään materiaalia käyttöehdoistamme on loukkaavaa, sopimatonta tai mahdollisesti loukkaavaa ota yhteyttä Kuponki Koodeista kautta yhteyttä sivun antamaan täydelliset tiedot valituksen ja materiaalit, jota valitus koskee.